Piątek, 19 kwietnia 2024 r. Imieniny Alfa, Leonii, Tytusa

Nabór na wolne stanowisko pracy

Starosta Nakielski ogłasza nabór na wolne stanowisko pracy: podinspektor w Referacie Spraw Obywatelskich i Zarządzania Kryzysowego w Starostwie Powiatowym w Nakle nad Notecią.

•             Wydział: Referat Spraw Obywatelskich i Zarządzania Kryzysowego

•             Miejsce pracy: Starostwo Powiatowe w Nakle nad Notecią

•             Stanowisko: podinspektor w Referacie Spraw Obywatelskich i Zarządzania Kryzysowego

•             Wymiar etatu: 0,75

•             Termin składania dokumentów: 29.05.2023 r.

Sposób składania dokumentów: Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać osobiście w siedzibie Starostwa Powiatowego w Biurze Obsługi Klienta, pocztą elektroniczną (po spełnieniu wszystkich wymagań w tym zakresie określonych w odrębnych przepisach) na adres: kadry@powiat-nakielski.pl w przypadku posiadanych uprawnień do podpisu elektronicznego, za pośrednictwem platformy ePUAP w przypadku posiadania profilu zaufanego lub pocztą na adres – 89-100 Nakło nad Notecią, ul. Dąbrowskiego 54 z dopiskiem: „Oferta zatrudnienia – podinspektor w Referacie Spraw Obywatelskich i Zarządzania Kryzysowego. Ogłoszenie o naborze nr 4/2023.”

Miejsce składania dokumentów – Starostwo Powiatowe w Nakle nad Notecią, ul. Dąbrowskiego 54.

Pełne informacja na stronie BIP Starostwa Powiatowego: https://pow-nakielski.rbip.mojregion.info/ogloszenie-o-naborze-nr-42023/

Emilia Marach
Wydział Rozwoju